Saturday 25 January 2014

Inspelning


I nästa avsnitt har vi en gäst på plats, Nathalie Czarnecki som läser Art and Philosophy på Central Saint Martins med ett intresse för kroppen och förkroppsligandet av konsten. Det var helt fantastiskt att ha en gäst, så podden blir lite längre än vanligt och lite mer åsiktsfylld, vi hoppas att ni gillar det!

Här är lite bilder från inspelningstillfället, vi skriver så mycket här i bloggen så det kanske är kul att se hur vi ser ut för en gång skull och inte bara höra våra ljuvliga röster! Här är vi i alla fall, Denise ser smart och taggad ut på inspelning av performance-konstpodden, Sofia dricker kaffe innan och peppar för debatten om vad performance konst är och inte är.

En sak är säker; Ni vill inte missa detta avsnitt där vi hamnar i oenighet om ämnet, bråkar lite för att till sist kanske enas och mötas på mitten, vem vet?! Ni får lyssna på tisdag och avgöra själva!













Vår gäst Nathalie Czarnecki med ett av tipsen i kommande podd, The Artist's Body av Tracey Warr, en utmärkt bok om man vill veta mer om performance eller andra konstformer där kroppen används som uttryck!






Fridens Liljor och lyssna på tisdag, det kommer bli spännande, vi lovar! Ha en trevlig helg nu alla podd-lyssnare!



No comments:

Post a Comment